Bereikbaar op: 06-46295298

VERWARMING

Uw wensen

We stellen tegenwoordig steeds meer eisen aan de verwarming. We willen op meerdere punten tegelijk warm water tappen of de badkamer voorzien van een mooie regendouche, maar ook graag een lage energierekening. Het is duidelijk, een goed verwarmingsadvies is belangrijk en kan vaak ook geld opleveren. Of het nu gaat om het vervangen van een radiator, het vervangen van uw centrale verwarmingsketel, luchtverwarmer of de aanleg van een compleet nieuwe installatie,
voor alle werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden van warmte bronnen, verschillende typen radiatoren, sierradiatoren, convectoren, vloerverwarming of zelfs wandverwarming. Ook aanpassing van traditionele systemen aangelegd met stalen buis is uiteraard mogelijk. Wij lichten u graag voor over het comfort van de verschillende systemen, de energiebesparing, de technische kwaliteiten, prijzen en de mogelijkheden.

Vakmanschap en kwaliteit

Op verwarmingsgebied werken wij uitsluitend met de bekende kwaliteitsmerken op de markt. Zij leveren immers de kwaliteit waar wij voor staan. Alle werkzaamheden worden daarnaast door ons vakkundig personeel uitgevoerd. Daarom kunnen wij een langdurige garantie geven op de verrichte werkzaamheden en geleverde goederen.

  • Over Hourik Installatietechniek

    Hourik Installatietechniek is een bedrijf met jarenlange ervaring in het installatievak. Door kwaliteit te leveren in ons werk en materiaal, mede door onze gespecialiseerde leveranciers, proberen wij de concurrentie achter ons te laten. Ook voor een nieuwe badkamer of toilet kunt u bij ons terecht, maar ook voor aanleg, vervanging of reparatie van uw waterleiding, gasleiding, riolering, zink en dakwerk en verwarmingsinstallatie bent u bij ons aan het goede adres.