Bereikbaar op: 06-46295298

RIOLERING

Kies voor de vakman

Een goede riolering verhoogt de waarde van uw huis. Laat daarom bij nieuwbouw of verbouwing uw rioleringswerk uitvoeren door een vakman. Ondeugdelijk werk leidt tot verstoppingen, stankoverlast, overstromingen, leidingbreuken of waterschade.

Verstopte afvoer of stankproblemen

Een verstopte afvoer of riool geeft veel overlast. De meeste verstoppingen in huis worden veroorzaakt door vet- en zeepresten. Deze hopen zich in de loop der tijd op in de afvoerbuizen. Via de afvoer van de douche, de vaatwasser, de wasmachine, komt er veel zeep en vet in afvoer en riool.

Snel naar de oplossing

Hourik Installatietechniek heeft het juiste materiaal en de expertise in huis, om problemen op te sporen en op te lossen. Wij hebben veel praktijkervaring en beschikken over apparatuur waarmee we snel een diagnose kunnen stellen. Wanneer het gaat om hardnekkige, terugkomende problemen kunnen wij met een speciale camera in het riool kijken. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien of er scheuren in het riool zijn ontstaan door verzakkingen of boomwortels die het riool blijvend hebben beschadigd.

  • Over Hourik Installatietechniek

    Hourik Installatietechniek is een bedrijf met jarenlange ervaring in het installatievak. Door kwaliteit te leveren in ons werk en materiaal, mede door onze gespecialiseerde leveranciers, proberen wij de concurrentie achter ons te laten. Ook voor een nieuwe badkamer of toilet kunt u bij ons terecht, maar ook voor aanleg, vervanging of reparatie van uw waterleiding, gasleiding, riolering, zink en dakwerk en verwarmingsinstallatie bent u bij ons aan het goede adres.