Bereikbaar op: 06-46295298

DAK- EN ZINKTECHNIEK

U kunt bij Hourik Installatietechniek niet alleen terecht voor deskundig advies over dakconstructies, maar wij voeren de werkzaamheden ook zelf vakkundig uit. Wij hebben ervaring in het vakkundig aanbrengen van bitumineuze of kunststof dakbedekkingen, het opstellen van inspectierapporten en voeren regelmatig periodiek onderhoud of reparaties uit.

Een juiste eindafwerking

Met welk product wij ook werken om een waterdicht dak te garanderen, de eindafwerking bepaalt veelal de fraaiheid. Zo maken wij voor een goede dak- of gevelafwerking, hemelwaterafvoeren of dakgoten gebruik van zink, koper, lood of een duurzame materiaalsoort naar wens van de klant.

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt niet alleen bepaald door de bovenlaag van de dakbedekking, maar zit hem vooral in de onderliggende dakisolatie. Een goede isolatie zorgt niet alleen voor een behaaglijker huis, maar bespaart op lange termijn ook enorm in de kosten. Laat u hierover door Hourik adviseren.

Garantie op een uitmuntend eindresultaat

Bent u op zoek naar een vakkundig dakdekkersbedrijf en wilt u garantie dat het resultaat naar tevredenheid is? Neem dan contact op met Hourik Installatietechniek.

  • Over Hourik Installatietechniek

    Hourik Installatietechniek is een bedrijf met jarenlange ervaring in het installatievak. Door kwaliteit te leveren in ons werk en materiaal, mede door onze gespecialiseerde leveranciers, proberen wij de concurrentie achter ons te laten. Ook voor een nieuwe badkamer of toilet kunt u bij ons terecht, maar ook voor aanleg, vervanging of reparatie van uw waterleiding, gasleiding, riolering, zink en dakwerk en verwarmingsinstallatie bent u bij ons aan het goede adres.