Bereikbaar op: 06-46295298

SANITAIR

Zijn er plannen om het toilet of de badkamer te renoveren? Hourik Installatietechniek is daarvoor de aangewezen partner. Wij werken samen met diverse groothandels en kunnen sanitairmaterialen leveren en plaatsen van alle bekende merken. U kunt ons inschakelen voor de plaatsing of reparatie van een specifiek object, maar ook voor de complete realisatie van een badkamer of toilet.

Showrooms

Door samenwerking met diverse groothandels hebben wij toegang tot showrooms waar u met eigen ogen kunt zien en aanraken wat er op sanitair gebied te koop is. Van eenvoudig tot zeer luxueus. In de showrooms zijn gekwalificeerde adviseurs aanwezig, die op al uw vragen een antwoord kunnen geven en op die manier een prachtig toilet of badkamer kunnen ontwerpen.

Een vliegende start

Neem contact op met Hourik om uw verbouwingsproject een vliegende start te geven met een garantie op een succesvol resultaat. Bel vrijblijvend 06 – 46 29 52 98 voor het maken van een afspraak.

  • Over Hourik Installatietechniek

    Hourik Installatietechniek is een bedrijf met jarenlange ervaring in het installatievak. Door kwaliteit te leveren in ons werk en materiaal, mede door onze gespecialiseerde leveranciers, proberen wij de concurrentie achter ons te laten. Ook voor een nieuwe badkamer of toilet kunt u bij ons terecht, maar ook voor aanleg, vervanging of reparatie van uw waterleiding, gasleiding, riolering, zink en dakwerk en verwarmingsinstallatie bent u bij ons aan het goede adres.